divendres, 29 d’abril del 2011

El nostre Sant Jordi

Com que aquest any el dia de Sant Jordi queia en festiu, i cada any l'escola publica la revista escolar “Companys”, que es posa a la venda en aquesta diada per tal d'ajudar a subvencionar la sortida de final de curs de 6è. Es decideix fer unes activitats intercicles per potenciar la convivència i cooperació a l'escola, tot celebrant “El Nostre Sant Jordi” el dimarts 26 d'abril.
Donat a que mai s'havia fet una activitat com aquesta vàrem acordar que es durà a terme només un dia. Dintre de cada cicle es van fer grups d'alumnes, barrejant-ne de totes les classes que hi ha en els diferents nivells.

El matí el vam dedicar a fer tallers.

Educació infantil: taller de flors.
Cicle Inicial (1r i 2n): taller de creació de jocs d'aula i taller de flors.
Cicle Mitjà (3r i 4t): taller de creació de punt de llibre, taller de papiroflèxia (heu de visitar el nostre passadís), jocs esportius de Sant Jordi i taller de flors.
Cicle Superior (5è i 6è): taller de flors.
Les flors del taller fetes amb ampolles de plàstic reciclades són per confeccionar la decoració de primavera de l'escola.

A la tarda els alumnes de 6è per grups van explicar la llegenda de Sant Jordi als altres cursos.
Vam acabar la jornada amb un berenar col·lectiu que ens va obsequiar l'A.M.P.A..

Durant la jornada es van aprofitar les hores d'entrada i sortida de l'escola per a vendre la revista d'enguany. Si encara no la teniu... demaneu-la als alumnes de 6è.

Ha estat una activitat molt gratificant per a tots, esperem repetir-la en el futur!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada