dimecres, 21 de desembre del 2011

Els Pastorets arriben a l'escola Jaume Vicens Vives

La representació dels Pastorets ha arribat aquest any per primer cop a l'escola Jaume Vicens Vives de Roses de la mà dels alumnes de 6é de primària, que han estat els encarregats de representar aquesta obra al gimnàs de l'escola.
Els Pastorets de mans dels alumnes de 6è de l'escola Jaume Vicens Vives
Guia de Roses, Pastores CEIP Jaume Vicens Vives de Roses
20/12/2011 - 00:30

Avui i durant gairebé tot el dia ha tingut lloc la representació de l'obra teatral Els Pastorets per parts dels alumnes de 6è curs de l'escola Jaume Vicens Vives.
Amb un total de 4 representacions entre el matí i la tarda, els més de 60 nens i nenes participants han sabut reflectir aquesta obra teatral tan típica en aquestes dates de Nadal. L'argument principal d'aquesta representació narra el naixement de Jesús, la lluita del bé i del mal entre àngels i dimonis, amb els diversos diàlegs dels pastors, que daten del segle XV, tot i que va ser a les acaballes del segle XIX i XX quan varen aparèixer els primers textos dels Pastorets.
Així doncs donem el protagonisme que es mereix aquest nombrós grup d'alumnes que, guiats pels mestres de l'escola i amb el suport del Grup de Teatre de Roses, han fet gaudir als amics i familiars que han acudit avui al centre.
Presentadors: Younes, Àlex L. i Adrià R. / Decorats: Youssef, JoséA., Souhail, Àlex L., Adrià R., Mohamed M., Jaouad. / Apuntadors: Álvaro i Èric T. / Tramoia: Aitor, Diego, Younes, Oriol, Mohamed K., Firdaous. / Tècnic de so: José M.G. / Técnic de llums: Adrià V. / Actors: Enveja: Charaf i Sebastián. Avarícia: José M. i Melissa. Jeremies: Vlad. Getsè: Carlos. Pallanga: Èric B. Garrofa: Bilal. Anam: Najim. Joanoi: Jaouad. Luxúria: Pascal i Souhaib. Rovelló: Emma. Lluquet: Ismail. Àvia: Daniel. Golosia: Kieran i Haron. Supèrbia: Paulo i David. Peresa: Sheila i Amin. Ira: Anna i Mohamed A.. Llucifer: Nabila. Satanàs: Àlex M. Sant Miquel: Ada. Isabeló: Cristina. Jepó: Imán. Marta: Sara. Percussió: Adrià R., Àlex L., Souhail, Jaouad, Mohamed M..
Mestres: Agnès Fàbregas (músiques), Luïsa Soler (decorats), Mònica Càceres (percussió i filmacions), Raül Cansado i Enric Casas (efectes especials i tramoia), Irene Mira (vestuari i atrezzo), Jaume Minguez, Cati Sastre i M. Àngels Casamitjana (suports diversos), Miriam Quiros i David Pujol (direcció i adaptació de l'obra).
Agraïments: Grup de Teatre de Roses, Teatre Municipal de Roses, Jordi Malirach, Joan Melgar, Teresa Alcaide i a tots els i les mestres de l'escola.


Galeria d'imatges de guiaderoses.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada